sonic the hedgehog 2

Sonic the Hedgehog 2 vijfde meest succesvolle gamefilm

Geplaatst: 23 juni om 12:40Aangepast: 23 juni om 12:40
Sonic the Hedgehog 2 gaat als een speer. Wereldwijd heeft de film al meer dan 400 miljoen dollar opgeleverd.

Dat schrijft VGC. Daarmee is het de op vier na meest succesvolle game-filmadaptatie aller tijden. Alleen Uncharted (402 miljoen), Rampage (428 miljoen), Detective Pickachu (433 miljoen) en Warcraft (439 miljoen) brachten tot nu toe meer geld in het laatje. De film is sinds 30 maart in de bioscoop te bekijken en draait nog steeds. Daardoor is het aannemelijk dat de Sonic-film Uncharted nog gaat passeren. 

In Sonic the Hedgehog 2 keert Dr. Robotnik terug met Knuckles als zijn nieuwe partner. Zij gaan samen op jacht naar een smaragd die zoveel kracht heeft dat hij de mensheid kan vernietigen. Sonic heeft Tails aan zijn zijde en samen zetten zij alles op alles om de smaragd eerder te vinden dan Dr. Robotnik en Knuckles.

De derde Sonic the Hedgehog-film staat al op de planning. Volgens scriptschrijvers Pat Casey en Josh Miller moet die ergens in 2024 in de bioscoop verschijnen. Elementen uit Sonic Adventure 2 en Shadow the Hedgehog zouden ter inspiratie staan voor de derde film.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..