Update: Ontevreden Cyberpunk 2077-spelers kunnen geld terugkrijgen

Geplaatst: 14 december 2020 om 07:13Aangepast: 6 februari 2023 om 15:54
CD Projekt Red laat weten dat mensen die ontevreden zijn met Cyberpunk 2077 hun geld terug kunnen krijgen.

Update: CD Projekt Red heeft kort na het plaatsen van dit nieuwsbericht op Twitter een bericht geplaatst waarin het bevestigt dat iedereen zijn of haar geld terug kan krijgen bij ontevredenheid. Toegang tot de game verdwijnt daarna logischerwijs wel. Op consoles moet men daarvoor gebruikmaken van het teruggavesysteem op PlayStation- en Xbox-consoles.

Daarbij laat de ontwikkelaar weten dat er in januari en februari grote patches uit moeten komen die de game speelbaarder maken op de oude consoles. Het bedrijf verontschuldigt zich voor het feit dat het voor release geen gameplay heeft laten zien van de game die draait op een standaard PlayStation 4 of Xbox One. "We hadden beter moeten opletten en het spel beter moeten laten draaien op PS4 en Xbox One."

Oorspronkelijk bericht:
Sony zou ontevreden Cyberpunk 2077-spelers hun geld teruggeven, zelfs als men meer dan twee uur heeft gespeeld.

Teruggave van het betaalde geld voor games kan op PlayStation-consoles meestal alleen wanneer men minder dan twee uur heeft gespeeld, maar volgens een speler op Reddit kan het in het geval van Cyberpunk 2077 ook wanneer men langer heeft gespeeld.

"Ik moest online een support claim doorgeven en een uur bellen met iemand, maar ik kreeg daarna snel mijn geld terug en de game werd uit mijn bibliotheek gehaald", aldus de persoon op Reddit. Andere mensen lieten vervolgens weten dat zij ook hun geld terug hadden gekregen.

Volgens dezelfde persoon zou Sony ook een zakelijke klacht richting ontwikkelaar CD Projekt Red sturen, al is er geen concreet bewijs dat dit het geval is. Consolespelers klagen sinds de release van Cyberpunk 2077 vorige week over de vele bugs in de game. Er is op Twitter zelfs een hashtag genaamd 'Cyberbug2077' in het leven geroepen.

-35843427

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.