Soulframe is deze herfst breder verkrijgbaar

Geplaatst: 21 juli om 08:30
Warframe-ontwikkelaar Digital Extremes heeft meer verteld over Soulframe, de fantasy-MMO die binnenkort verschijnt. Tijdens TennoCon toonde de studio meer van zijn aankomende game en in de trailer zien we dat je op een soort wolf-mount kunt stappen en dat er een Nightfold-hub is om even tot jezelf te komen of je wolf een dikke knuffel te geven.

Er wordt ook een nieuwe NPC toegevoegd in de vorm van de Rat Witch Verminia. Deze heks kan je helpen met cosmetics, potions, enzovoort. “De community die we rond Soulframe hebben gevormd is echt inspirerend geweest voor het team en zij zijn de basis van alles wat we doen,” zegt Soulframe Community Manager Sarah Asselin. “We verwelkomen meer nieuwe spelers dan ooit en we kunnen niet wachten om onze vooruitgang te delen via regelmatige Devstreams met het team terwijl we de intrigerende lagen van Soulframe blijven afpellen.” Daarnaast zegt de ontwikkelaar van plan te zijn om de game beschikbaar te stellen aan meer mensen in de herfst. In eerste instantie komt het spel naar PC en daarna naar consoles.

Watch on YouTube
Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.