nintendo
online
gratis
nintendoswitch
mariotennis

Speel Mario Tennis Aces binnenkort tijdelijk gratis

Geplaatst: 1 augustus 2019 om 15:45Aangepast: 1 augustus 2019 om 16:10
Nintendo werkt aan een nieuw systeem waarmee Nintendo Switch Online-leden spellen gratis uit kunnen proberen voordat ze het spel kopen. Het systeem wordt Game Trials genoemd, en Mario Tennis Aces is het eerste spel dat ervan profiteert.

In een nieuw systeem waar Nintendo aan werkt, genaamd Game Trials, kunnen Nintendo Switch Online-leden spellen gratis uitproberen voor een bepaalde tijd. Tijdens de gratis periode is het spel ook met 33% korting verkrijgbaar in de eShop, wanneer het spel bevalt, kan je het meteen aanschaffen. Mario Tennis Aces is het eerste spel om voor dit systeem geselecteerd te worden. Van 7 tot en met 13 augustus is het spel gratis te spelen, dus mocht je het spel nog niet hebben, geef het een kans! Als het je niet bevalt, kan je Nintendo na de gratis periode ook gewoon bedanken voor de goede tijden en verder gaan met het volgende spel.

Nintendo verzekert ons dat je alle progressie die je tijdens de gratis periode boekt gewoon meeneemt als je het spel koopt. Op dit moment is Game Trials alleen nog maar bevestigd in Europa, maar de kans dat het binnenkort ook op andere plekken in de wereld beschikbaar wordt, is groot.

Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..