Speel Valorant-bèta nu op PS5 en Xbox Series-consoles

Geplaatst: 28 juli om 01:12Aangepast: 28 juli om 08:27
Je hebt geen code meer nodig om de Valorant-bèta op PlayStation 5 en Xbox Series X/s te spelen. De bètatest staat nu open voor iedereen.

Dat maakte ontwikkelaar Riot Games vrijdag bekend. Je download de beta via de winkels van beide platformen. Naast Europa kunnen spelers in de VS, Canada, Brazilië en Japan meedoen aan de test. Tot wanneer de beta precies duurt, is niet bekend. Er gingen geruchten te ronde dat de testperiode voor consoles dit weekend zou aflopen, wat de officiële console-release van Valorant zou betekenen, maar het lijkt erop dat Riot Games nog wat tijd nodig heeft voor het testen van de ervaring.

View post on X

Valorant is al sinds 2020 gratis speelbaar voor pc, maar een consoleversie ontbrak nog. De game brengt een ervaring die Counter-Strike en Overwatch door elkaar schudt. In teams van vijf nemen spelers het met hun favoriete personages op tegen elkaar. Er zijn spelmodi zoals Deathmatch, Swiftplay, Premier en Spike Rush. Spelers kunnen hun progressie uitwisselen tussen pc en consoles, maar Valorant bevat geen cross-play-functie.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.