Speelt Keanu Reeves Shadow in Sonic the Hedgehog 3?

Geplaatst: 26 augustus om 13:13
Het heeft er alles van weg dat niemand minder dan Keanu Reeves de stem van Shadow verzorgt in de derde Sonic the Hedgehog-film.

Het TikTok-account van de film deelde onlangs een cryptische video die hint naar de rol van Reeves als Shadow. Bij de video staat de tekst ‘ForeSHADOWing’ en in beeld zie je Sonic (Ben Schwartz) die met zijn vingers kruist en zegt: “Please, please, please.” Dan opent hij zijn ogen en ziet hij een shot van Reeves uit de film Speed. “Yes! Keanu, you are a National treasue”, zegt de blauwe egel dan.

View post on TikTok

Het lijkt dus in kannen in kruiken: Reeves zal te horen zijn als Shadow in de nieuwe Sonic-film. Eerder meldde The Hollywood Reporter al dat Reeves is gecast als Shadow. Een officiële bevestiging kwam er echter nooit, maar gezien de release van de film op 20 september lijkt het een kwestie van tijd voordat je een eerste volwaardige trailer te zien krijgt. Die zal voor eens en voor altijd duidelijk maken of de Matrix- en Cyberpunk 2077-ster in de huid kruipt van Shadow. Eerder dit jaar werd al wel een korte teaser getoond.

Sonic the Hedgehog 3 moet het daverende succes van de twee voorgaande films evenaren. Kijkend naar Sonic the Hedgehog 2 wordt dat een hele klus: de film wist wereldwijd meer dan 400 miljoen dollar in het laatje te brengen. Zoals gezegd is het nog heel even wachten op de derde Sonic-film, want die draait vanaf 20 december in de bioscoop.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.