bug
star war
knights of the old republic 2
crash
switch
the sith lords

Spelers kunnen Star Wars Kotor 2-bug op Switch omzeilen met cheat

Geplaatst: 23 juni om 15:23Aangepast: 23 juni om 15:20
De game-breaking bug in Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords op Nintendo Switch kan volgens ontwikkelaar Aspyr met een cheat omzeild worden.

Eerder deze week kwam naar buiten dat er een bug in de Switch-versie van Star Wars: Kotor 2 zit waardoor mensen de game niet uit kunnen spelen. Er is een crash die plaatsvindt na het Basilisk Crash-filmpje wanneer spelers op Onderon landen.

Aspyr heeft inmiddels naar buiten gecommuniceerd dat het op de hoogte is van het probleem en dat het werkt aan een patch om het op te lossen. In de tussentijd kunnen spelers echter een cheatcode gebruiken wanneer ze deze crash tegenkomen. Het bedrijf schrijft in een FAQ het volgende: "Klik driemaal op de linker analoge stick, open het cheatmenu, kies warp, en reis naar OND504." Op die manier slaan mensen een gedeelte van het spel over.

Aspyr werkt op dit moment samen met Saber Interactive aan een volledige remake van de eerste Knights of the Old Republic. Die game moet op een onbekende datum op PlayStation 5 en pc uitkomen. Het bedrijf gaf eerder ook opnieuw Star Wars: Jedi Knight 2, Episode 1 Racer en Republic Commando uit.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..