Spider-Man: No Way Home vanaf 11 augustus op Netflix

Geplaatst: 6 augustus om 13:07Aangepast: 6 augustus om 13:07
Spider-Man: No Way Home is vanaf 11 augustus op Netflix te bekijken.

De film verschijnt op Netflix dankzij een deal tussen Sony en de streamingdienst. Eerder sloten Sony en Disney een deal die ervoor zorgt dat alle nieuwe Spider-Man-films tussen 2022 en 2026 zo snel mogelijk op Disney Plus verschijnen. Aangezien Nog Way Home uitkwam in de laatste maand van 2021 valt die dus nog niet onder die deal. Vermoedelijk duurt het een jaar of twee voordat No Way Home op Disney Plus verschijnt.

In No Way Home is voor de eerste keer in de historie van Spider-Man de ware identiteit van de superheld onthuld. Dat levert conflicten op tussen zijn verantwoordelijkheden als superheld en zijn normale leven. Wanneer Peter Parker de hulp inschakelt van Doctor Strange om zijn geheim weer geheim te maken, is er stront aan de knikker. De spreuk veroorzaakt een gat in de wereld, waardoor de krachtigste vijanden van Spider-Man ooit vrijkomen.

Spider-Man: No Way Home kwam op 16 december 2021 uit in de Nederlandse bioscopen en is de succesvolste Sony-film aller tijden. De film haalde al snel ruim 1,36 miljard dollar binnen. Daarmee ging hij de vorige recordhouder en voorganger Spider-Man: Far From Home (1,13 miljard) en Bondfilm Skyfall (1,10 miljard) voorbij. 

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..