Splinter Cell-remake krijgt herschreven verhaal voor 'modern publiek'

Geplaatst: 22 september om 15:50Aangepast: 22 september om 15:50
Het verhaal in de remake van Splinter Cell gaat ietwat op de schop, zodat het geschikt is voor een modern publiek.

Dat blijkt uit een vacature van ontwikkelaar Ubisoft Toronto. Het bedrijf zoekt een scriptschrijver die het verhaal van de game kan updaten voor "een modern publiek".

De vacature vervolgt: "We willen de bezieling en thema's van de oorspronkelijke game gebouden, terwijl we onze personages en de spelwereld verkennen om ze authentieker en geloofwaardiger te maken."

Ubisoft kondigde afgelopen december aan dat het aan een remake van de in 2002 uitgekomen stealthgame Splinter Cell werkt. Toen werd al gemeld dat de game gaat draaien op de Snowdrop Engine van Ubisoft, om zo "graphics die passen bij de nieuwe generatie en dynamische lichtinval en schaduwen" in het spel te krijgen.

De Splinter Cell-reeks draait om een black ops-agent genaamd Sam Fisher. Hij moet terroristen en andere schurken tegen zien te houden in de Splinter Cell-games. De laatste game in de reeks, Splinter Cell: Blacklist, kwam in 2013 uit.

Hieronder is nog eens de video van de aankondiging van de remake te bekijken. Het is niet bekend wanneer het spel moet verschijnen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..