Steam Deck-modellen met korting te scoren, Steam Sale begint donderdag

Geplaatst: 25 juni om 15:02
De Steam Deck heeft de harten van veel pc-spelers veroverd als draagbaar alternatief voor je zware gamekast. De handheld is nu met korting verkrijgbaar.

Het gaat om de LCD-modellen van 64 GB en 512 GB opslag. Beide modellen zijn nu met 15% korting te koop, waardoor ze respectievelijk 313,65 en 398,65 euro kosten. Valve geeft aan dat de aanbieding tot 11 juli geldig is en zolang de voorraad strekt.

Deze twee modellen worden namelijk binnenkort uitgefaseerd en zijn dan niet meer beschikbaar. Vanaf dan zijn er nog drie versies beschikbaar: alleen de 256 GB-versie heeft een LCD-scherm, terwijl de 512 GB- en 1 TB-versie een OLED-scherm hebben.

Over twee dagen begint ook alweer de Steam Summer Sale, die van donderdag 27 juni t/m 11 juli loopt. Als vanouds zijn dan weer donderden (duizenden?) pc-games in de aanbieding. In de trailer van de aanbieding zien we aantal games die in ieder geval een lagere prijs krijgen, zoals Rain World, Palworld, iRacing, Supermarket Simulator, Manor Lords, Stellaris, Content Warning en Batman: Arkham Knight. Valve belooft daarnaast nog een speciale categorie met 'deep discounts', extra grote aanbiedingen dus.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.