theavengers
marvel

Stortvloed aan gameplaybeelden Marvel's Avengers onthuld

Geplaatst: 24 juni 2020 om 19:30Aangepast: 24 juni 2020 om 19:36
Tijdens de eerste Avengers War Table-stream heeft Crystal Dynamics een shitload aan gameplaybeelden en trailers voor Marvel's Avengers getoond. Al een beetje hyped?

Crystal Dynamics en Square Enix hebben nieuwe gameplaybeelden en verhaaltrailers van Marvel's Avengers getoond.

Dynamics onthulde onder andere nieuwe beelden van het verhaal. Daarin verzamelt Ms. Marvel de uiteengevallen Avengers om te strijden tegen de schurk Modok en organisatie AIM (Advanced Idea Mechanics). In een Hero Mission rondom Thor worden de vaardigheden van de held verder uitgediept. Zo kan hij zijn hamer werpen, ermee rondvliegen en donder gebruiken om AIM-robots te verslaan.

Elke held heeft drie verschillende 'Heroic Moves'. Zo is er assault-aanval die snel oplaadt en veel schade toebrengt en een support-aanval om teamleden te helpen. De 'ultimate' is een iconische aanval per held, zoals Thors bifrost-aanval.

Skills en co-op

In de stream benadrukt de ontwikkelaar elke held verschillend moet spelen door eigen skilltrees, perks, artifacts en verschillende uitrustingen. Zo geven perks bonuseffecten aan bepaalde stukken uitrusting, zoals een laser die vijanden doet krimpen. Ook zijn er voor elke held verschillende outfits uit de geschiedenis van Marvel-comics te verdienen. Sommige zijn enkel beschikbaar door te spelen, andere enkel als microtransactie.

Een andere trailer onthulde ook zogenaamde Warzone-missies. Deze kunnen solo en tot vier spelers worden gespeeld, die ieder een andere superheld besturen. Dergelijke missies bevatten locaties van verschillende omvang, waaronder open omgevingen. De game schaalt het level van elke speler, dus het maakt niet uit hoever elke teamlid in het verhaal is. Ook wordt de progressie gedeeld met de verhaalcampagne.

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Stadia en PC. PlayStation 5- en Xbox Series X-bezitters kunnen een gratis update downloaden voor grafische verbeteringen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..