minecraft
zombies
stream

Streamers wereldrecord breekt na sterven in Minecraft's permadeath-modus

Geplaatst: 29 april 2019 om 10:55Aangepast: 29 april 2019 om 10:56
Een streamer genaamd Philza was al 5 jaar levend in Minecraft's permadeath-modus, tot zijn personage gisteren dan toch dood ging. Dit ging, helaas voor de streamer, op een manier die best wel ironisch te noemen is.

Stel je voor, je speelt een spel waar je niet dood mag gaan, anders ben je al je progressie kwijt. Stel, je speelt dat spel al voor vijf jaar achter elkaar en leeft nog steeds. Hoe zou jij je voelen als je uiteindelijk zou sterven door een domme fout van jezelf?

Dit overkwam streamer Philza, die dus zijn wereldrecord-verdiendende run van vijf jaar tot een nogal miserabel einde zag komen. De beste man heeft in die vijf jaar best wel eens bijna het loodje gelegd, maar wist steeds te ontkomen. Laten we eerlijk zijn, als je vijf jaar achter elkaar iedere dag Minecraft speelt, kunnen we er wel vanuit gaan dat je een paar trucjes achter de hand hebt. Maar nu is het dan toch echt voorbij, en zag hij het 'Game Over'-scherm door een baby zombie, die hij zelf in de brand had gezet.

In de clip is te zien dat Philza de baby in brand zette door deze te slaan met zijn magische zwaard en zijn armor deed hier verder niets tegen. Uiteindelijk werd de schade hem te veel en kon hij niet snel genoeg iets doen om de dood te voorkomen. In de momenten na het noodlottige einde zie je een gebroken man die letterlijk alle diverse emoties langsgaat. Woede, ongeloof, verdriet en uiteindelijk acceptatie zijn op het gezicht van Philza af te lezen en hij weet dan ook dat hij zijn dood zelf veroorzaakt heeft. Al met al is het jammer dat hij het niet langer vol heeft kunnen houden maar laten we eerlijk zijn; na vijf jaar Minecraft heeft hij misschien wel zin om gewoon even een ander spelletje te kunnen spelen.

Er zijn best een aantal dingen in Minecraft waarvan je nog niet weet dat ze in het spel zitten. Hier check je Johans lijst met 10 voorbeelden.

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..