Subnautica-ontwikkelaar toont nieuwe game tijdens Gamescom

Geplaatst: 10 augustus om 11:44Aangepast: 10 augustus om 10:58
Subnautica-ontwikkelaar Unknown Worlds Entertainment gaat een nieuwe game onthullen tijdens Gamescom.

Dat heeft het bedrijf bevestigd. De game moet specifiek tijdens Gamescom Opening Night Live onthuld worden, dat op 23 augustus om 20:00 uur Nederlandse tijd wordt uitgezonden.

Veel details zijn er nog niet, maar volgens de makers moet het een compleet nieuwe IP zijn met turn-based gameplay. Het spel zou daarnaast gesitueerd zijn in een sci-fiwereld.

In een tweet laat Geoff Keighley, de presentator van de aankomende Gamescom-show, weten dat er "veel gameplay" van het spel getoond zal worden.

Eerder bleek al dat Unknown Worlds Entertainment ook aan een nieuwe game in de Subnautica-reeks werkt. De ontwikkelaar laat weten dat de onthulling van dit nieuwe spel niet betekent dat fans extra lang op de nieuwe Subnautica-game moeten wachten - beide spellen worden door andere teams ontwikkeld.

Unknown Worlds is onderdeel van het Zuid-Koreaanse Krafton, dat ook PUBG: Battlegrounds uitgeeft. Krafton geeft ook The Callisto Protocol, de nieuwe game van de maker van Dead Space, uit. The Callisto Protocol wordt ook tijdens Gamescom Opening Night Live getoond, zo is bevestigd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..