Tales of Xillia Remastered mogelijk in de maak

Geplaatst: 22 juli om 14:28
Er zou wel eens een remaster van Tales of Xillia in ontwikkeling kunnen zijn.

Hoewel uitgever (en eigenaar van de franchise) Bandai Namco op moment van schrijven nog niets officieel heeft aangekondigd, werd het spel in diverse Oost-Europese webshops zoals JRC en Smarty (via Reddit) kort genoemd. De game zou in ieder geval naar Nintendo Switch en PlayStation- en Xbox-consoles komen, al zou een digitale pc-versie ook logisch zijn.

Als het echt waar blijkt te zijn, zou het voor het eerst zijn dat Tales of Xillia op andere platforms naast PlayStation beschikbaar kwam. Het origineel verscheen in 2011 op PlayStation 3 - althans, in Japan, want hier konden we pas in 2013 met de rpg aan de slag. De game kreeg zelfs een vervolg, dat wederom exclusief op PS3 uitkwam.

Bandai Namco bracht eerder al een remaster van Tales of Symphonia uit en het bedrijf hintte er al naar dat het meer games in de reeks van remasters wilde voorzien, dus het is heel goed mogelijk dat Tales of Xillia de volgende is die aan de beurt is. In 2021 verscheen het laatste compleet nieuwe deel in de vorm van Tales of Arise.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.