Dying Light 2 kan toch wat sneller dan in vijfhonderd uur uitgespeeld worden

Geplaatst: 11 januari om 11:17Aangepast: 11 januari om 11:22
De meeste spelers zullen toch niet vijfhonderd uur nodig hebben om Dying Light 2: Stay Human uit te spelen, zo verduidelijkt Techland.

Afgelopen weekend liet de ontwikkelaar weten dat het vijfhonderd uur kost om de game voor de volle honderd procent uit te spelen. De game kwam op social media onder vuur te liggen, omdat gamers dit een veel te lange speelduur vonden. 

Techland leek daardoor ook te beseffen dat de claim van een speelduur van vijfhonderd uur niet per se als positieve marketing werkte. Inmiddels heeft het bedrijf dan ook extra duiding gegeven aan de speelduur van de game.

In de update laat Techland weten dat het hoofdverhaal van Dying Light 2 in ongeveer twintig uur uitgespeeld kan worden. Om alle hoofd- en zijmissies uit te spelen is ongeveer tachtig uur nodig. De vijfhonderd uur geldt alleen voor spelers die alle missies doen, alle content in de game willen verkennen, alle verzamelbare objecten willen vinden en alle keuzes en verschillende eindes willen maken en zien.

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam, Epic Games Store en Switch via de cloud. In de game overleven spelers in The City, dat door de zombie-uitbraak een gebrek heeft aan levensmiddelen. Door bondgenootschappen te sluiten met facties en andere keuzes te maken hebben spelers invloed op hoe de stad zich ontwikkelt.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..