Technische update: we zijn al een heel eind

Geplaatst: 29 juli om 09:05Aangepast: 29 juli om 09:24
Ik zal direct met de deur in huis vallen: uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat de site nog niet werkt zoals we graag zouden willen en verwachten, maar we maken stappen. Hierbij even een korte dev-update.

Hier even een kleine update over de technische staat van de website. Het is pas een week later dus helaas is nog niet alles is opgelost, maar er zijn zeker stappen gemaakt en veranderingen doorgebracht. Hieronder een kort overzicht:

- Inlogproblemen zijn zo goed als verholpen
- Oude artikelen tonen weer comments
- De bio's van de auteur tonen voortaan onder artikelen
- De verstuurknop van de giveaway-formulieren werken naar behoren
- Notificaties staan tijdelijk uit, zodat we ernaar kunnen kijken (werken wel voor: Account level omhoog, melding van een comment op eigen comments onder nachtwacht artikelen.
- Als je een artikel bekijkt en vanaf die pagina inlogt, word je niet langer terug geplaatst naar de homepagina.
- Optie om zelf je account te verwijderen is toegevoegd.

Ik wil jullie vragen om nog heel even geduld te hebben, we zijn er bijna. Ik heb in ieder geval goede moed, én een zwart op witte belofte dat binnenkort álles is opgelost (#nadezomer). In ruil voor jullie geduld beloof ik iedere dag in maliënkolder naar kantoor te komen om voor de site te vechten.

That’s all! Thanks voor jullie begrip en love naar jullie toewijding.

Cody DakotaTo all agents of Overwatch, this is Winston! Gek op indiegames met strakke platformactie en speelt dus het liefst elke dag Celeste, Spelunky (2) en Super Mario Odyssey. Wacht geduldig op Skate 4.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.