Ted Lasso en AFC Richmond zitten mogelijk in Fifa 23

Geplaatst: 21 september 2022 om 07:10Aangepast: 2 februari 2023 om 15:21
De fictieve trainer Ted Lasso uit de gelijknamige serie - alsmede zijn fictieve voetbalteam AFC Richmond - zitten mogelijk in Fifa 23.

Via het officiële Twitter-account van de serie werd een foto van acteur Jason Sudeikis, die Ted Lasso speelt, geplaatst, waarin gerefereerd wordt naar games door Nintendo-mascotte Mario te noemen. 

Hoewel Fifa hierin niet wordt vermeld, reageerde het officiële Fifa-account met schuin kijkende oogjes op de tweet. Daarnaat werd voor een korte periode de fictieve voetbalpleog AFC Richmond uit de serie vermeld op de officiële Fifa-site, al is dit inmiddels weer verwijderd.

In de Apple TV-serie Ted Lasso reist het titulaire hoofdpersonage, een Amerikaanse footballtrainer, af naar Engeland om een voetbalclub te trainen. 

Fifa 23 is vanaf 30 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, Google Stadia en pc. Op de Nintendo Switch verschijnt een 'Legacy Edition' met slechts minimale vernieuwingen, waaronder de vrouwenvoetbalcompetities.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.