Temtem verwijdert 900 spelers

Geplaatst: 4 februari 2020 om 08:25Aangepast: 22 augustus om 08:59
Crema, de ontwikkelaar van de populaire MMO Temtem heeft bijna 900 spelers uit de game verwijderd en geeft die spelers ook niet de mogelijkheid om hun ban aan te vechten.

Temtem is een MMO die sterk lijkt op de populaire Pokémon-franchise. De game kwam 21 januari uit op Steam en krijgt ook op een release op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Nu heeft ontwikkelaar Crema de eerste spelers uit de game verbannen. Het was eerst onduidelijk waarom dat gebeurde, maar afgelopen maandag werd er via Twitter uitleg gegeven. Volgens het Temtem-team waren alle spelers valsspelers die cheats gebruikten of bewust misbruik maakten van bugs en glitches om verder te komen in het spel. Hierdoor kunnen ze hun ban ook niet meer aanvechten.

De ontwikkelaar was hier niet van gediend en ging meteen onderzoeken welke spelers aan het valsspelen waren in Temtem. In een follow-up tweet geeft Crema verder ook aan dat deze 900 spelers niet de laatste zijn die uit de game verwijderd zijn. De ontwikkelaar gaat alles op alles zetten om valsspelers uit Temtem weg te houden, maar geeft ook aan dat spelers die later een ban krijgen wel gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om hun verwijdering aan te vechten.

Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.