The Day Before-ontwikkelaar is er weer en wil weer geld van je

Geplaatst: Vandaag om 14:53Aangepast: Vandaag om 16:03
Schaamtelozer kan bijna niet... Fntastic, de ontwikkelaar van het gigantisch geflopte The Day Before, is terug en bedelt weer om geld.

Ken je The Day Before nog? Tijdenlang werden gamers lekker gemaakt voor die survival-mmo, maar toen ie uitkwam bleek ie zo slecht dat veel spelers het vermoeden hadden dat het om een scam ging. Binnen de kortste keren werd de game - die er totaal niet uit zag als het marketingmateriaal - weer offline gehaald. Spelers kregen hun geld terug en de studio sloot haar deuren.

Einde verhaal, zou je zeggen, maar nee hoor. Fntastic is weer terug met een nieuwe Kickstarter-campagne. Dit keer wil de studio 13.937 euro hebben om de game Escape Factory te maken voor pc. Tot nu toe staat de teller op 405 euro, gedoneerd door achttien gulle gevers. Ben je bereid om 12.000 dollar te doneren? Dan mag je uit eten met de oprichters van de studio. En nee, dat verzinnen we niet...

In een uitgebreid plan claimt de studio dat het dit keer allemaal anders zal gaan. Fntastic 2.0 noemen ze het zelfs. De studio wil "games die decennialang geliefd worden" en spreekt bovendien over eerlijkheid en transparantie. Moet je die knakkers nu ineens vertrouwen? Dat moet je natuurlijk helemaal zelf weten, maar wij adviseren je in ieder geval om voorzichtig te zijn...

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.