blizzard
ios
hearthstoneheroesofwarcraft
hearthstone

The Grand Tournament uitbreiding voor Hearthstone aangekondigd

Geplaatst: 23 juli 2015 om 09:34Aangepast: 23 juli 2015 om 10:25
De helden, van oost tot west, verzamelen zich voor een nieuwe uitbreiding voor Hearthstone! Blizzard heeft gisteren tijdens een evenement in San Francisco de Hearthstone uitbreiding The Grand Tournament aangekondigd.

Op 9 december 2014 bracht Blizzard ons een flinke dosis nieuwe kaarten voor Hearthstone met de Goblins vs Gnomes uitbreiding. Om precies te zijn kwamen ze met 123 nieuwe kaarten, met Dr Boom als pronkstuk. Daar bleef het niet bij, Blizzard vond het tijd voor een nieuw verhaal met extra legendarische kaarten. Blackrock Mountain werd toegevoegd waarin de fanatieke spelers het opnamen tegen legendarische bazen. Met de toevoeging van de nieuwe game mode Tavern Brawl, een wekelijks terugkerend event waarin spelers strijden om prijzen, heeft Blizzard de basis gelegd voor de nieuwste uitbreiding: The Grand Tournament. 

Ditmaal laat Blizzard de lavabergen met de lelijkste monsters achter zich en is het tijd voor ridders op paarden. Ridders uit de hele wereld komen bij elkaar in Northrend om te strijden in The Grand Tournament. Zoals we van Blizzard gewend zijn met uitbreidingen van Hearthstone is het tijd voor frisse kaarten. Hieronder een eerste blik op de kaarten die met The Grand Tournament worden toegevoegd. We raden je aan om even naar de Coldarra Drake te kijken, OP?

Blizzard gaf aan dat de uitbreiding in augustus beschikbaar is voor zowel de PC als mobiele versie. Net zoals bij de vorige uitbreidingen is The Grand Tournament aan te schaffen met in-game gold of met keiharde euro's.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..