thelastofuspart2
playstation4pro

The Last of Us Part 2 krijgt Limited Edition PlayStation 4 Pro-bundel

Geplaatst: 19 mei 2020 om 15:27Aangepast: 19 mei 2020 om 15:47
Nog geen PlayStation 4 Pro en van plan The Last of Us Part 2 te spelen? Goed nieuws! Want tijdens de lancering van de lang verwachte post-apocalyptische-game komt er ook een Limited Edition PS4 Pro uit met extra’s!

Nog een maandje wachten en dan komt The Last Us Part 2 uit! Bij de lancering komt er ook een Limited Edition PS Pro uit. De bundel bevat een Limited Gold Edition draadloze headset en een Seagate 2TB Game Drive. Zowel de game als de custom PlayStation 4 Pro komen uit op 19 juni 2020. Het pakket zal in totaal zo’n 400 euro kosten.

De bundel beschikt over een matte PS4 Pro-console met een ontwerp van Ellie’s tattoo op de bovenkant, een Limited Edition DualShock 4 Wireless Controller, een fysieke versie van The Last of Us Part 2, een code om digitale content te ontgrendelen, de Game Drive en de headset. De digitale content heeft onder andere een nieuw thema voor de PS4 en avatars. De controller uit de bundel is ook apart beschikbaar voor zo’n 65 euro. De DualShock 4 is draadloos en heeft net als de console mat zwart met Ellie's tattoo als decoratie. 

PS4

Ook de headset en de Game Drive uit de bundel beschikken over eenzelfde soort design als de console en de controller. De Seagate 2TB Game Drive heeft een externe harde schijf-upgrade voor de PS4 en de ruimte om meer dan 50 games te installeren van gemiddelde grootte.

headset

Dat het ontwerp van de console rondom Ellie’s tattoo zou draaien was in het begin nog niet zeker. “Toen we voor het eerst Ellie’s tattoo onthulden, wisten we niet of het zou aanslaan bij de fans”, zegt John Sweeney, Art Director bij Naughty Dog, “Binnen een dag zagen we al echte versies van de tattoo op social media”. Sweeney legt uit dat, toen ze de kans kregen een custom PS4 Pro te maken, ze steeds terugkwamen naar Ellie’s tattoo, “Het was een symbool voor de game geworden, net als het Firefly-logo uit de eerste game”.

ps4

The Last of Us Part 2 komt uit op 19 juni 2020. De speciale PS4 Pro bundel komt op dezelfde dag uit. Iets voor jou?

 

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..