The Sims-spin-off MySims lijkt onderweg naar Nintendo Switch

Geplaatst: 26 augustus om 13:34
MySims, de geliefde The Sims-spin-off uit 2007, lijkt onderweg naar de Nintendo Switch. De oude game kwam destijds uit voor Nintendo Wii en Nintendo DS.

MySims dook de afgelopen dagen op bij verschillende webshops, maar de game verdween ook weer van de websites. Gelukkig bleven ze niet onopgemerkt en werd er op ResetEra al snel over gespeculeerd. Vervolgens berichtte verschillende media dat er een nieuwe uitgave van MySims onderweg is naar Nintendo Switch. De vermeldingen op de webshops duidden op een prijskaartje van 49,99 en een releasedatum van 19 november.

View post on X

MySims verscheen oorspronkelijk voor Nintendo Wii en Nintendo DS in 2007. Dead Space-maker EA Redwood Shores maakte de spin-off, waarin The Sims in een soort Animal Crossing-jasje wordt gestoken. Spelers moeten een stadje in verval nieuw leven inblazen door nieuwe bewoners aan te trekken, huisjes en winkels te bouwen. De inrichting van alles wat er gebouwd kan worden, gebeurt aan de hand van blauwdrukken die verzameld worden door andere inwoners te helpen.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.