steam
pc
tiny tina's wonderlands

Tiny Tina's Wonderlands komt vandaag naar Steam

Geplaatst: 23 juni om 10:36Aangepast: 23 juni om 10:38
Vandaag komt Tiny Tina's Wonderlands op Steam te staan.

Het was al bekend dat het spel ook naar Steam zou komen, maar inmiddels is aangekondigd dat vandaag de releasedatum is. Zowel een standaard editie als Chaotic Great-editie komen beschikbaar. Laatstgenoemde is inclusief de seizoenspas van de game. Vandaag komt ook uitbreiding The Molten Mirrors uit, waarin onder andere nieuwe vijanden zitten.

Tiny Tina's Wonderlands verscheen op 25 maart op Epic Games Store, alsmede op PlayStation- en Xbox-consoles. De game laat spelers hun eigen helden maken en aanpassen en zoals in de Borderlands-games op zoek naar loot gaan. Men neemt het op tegen de gevaarlijke Dragon Lord en vele andere monsters in een fantasievol vormgegeven spelwereld. Tiny Tina creëert deze spelwereld en verandert de regels constant. De game bevat een coöperatief speelbare campagne voor maximaal vier spelers.

Marvin deelde een score van 68 uit aan de game: "De wereld van Wonderlands en zijn personages zijn aandoenlijk, geschift en enorm fantasievol, maar de game wordt opgevuld met fantasielóze gameplay. Gearbox moet terug naar de tekentafel, want Borderlands heeft meer nodig dan alleen een nieuw jasje en een tovenaarshoed."

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..