starwars
disney

Toekomstige Star Wars-games gaan onder de noemer Lucasfilm Games vallen

Geplaatst: 12 januari om 10:48Aangepast: 12 januari om 11:29
Alle Star Wars-games die in de toekomst uitkomen, gaan onder de merknaam 'Lucasfilm Games' vallen. Dat heeft Disney bekendgemaakt.

Het bedrijf kondigde dit aan via StarWars.com. 'Lucasfilm Games is nu de officiële identiteit van alle games van Lucasfilm', zo wordt gemeld. 'De naam omvat de rijke catalogus aan videogames van het bedrijf met het oog op de toekomst.'

De naam lijkt geïnspireerd te zijn door de oude naam van LucasArts. Tot 1990 werd het bedrijf Lucasfilm Games genoemd. Het lijkt daarbij om een vergelijkbare situatie te gaan als bijvoorbeeld PlayStation Studios en Xbox Game Studios, waarbij diverse ontwikkelaars onder één merk werken.

De afgelopen jaren gaf Electronic Arts de Star Wars-games uit, waaronder Star Wars Jedi: Fallen Order, Star Wars Battlefront en het vervolg en Star Wars: Squadrons. De games werden ook door teams van EA ontwikkeld. Het is niet duidelijk wat deze aankondiging voor de toekomst van EA en het Star Wars-merk betekent - het is waarschijnlijk dat de uitgever Star Wars-games blijft maken.

Er werden geen nieuwe Star Wars-games aangekondigd. Wel kan Lucasfilm Games op Facebook en Twitter gevonden worden. Volgens Disney moeten er diverse aankondigingen via deze pagina's gedaan worden.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..