Tokyo Game Show-line-up van Capcom bekendgemaakt

Geplaatst: 25 augustus om 13:40Aangepast: 25 augustus om 13:40
Capcom heeft bekendgemaakt welke games het bedrijf zal tonen tijdens de Tokyo Game Show in september. Daarnaast is ook onthuld welke titels op de beursvloer speelbaar zullen zijn.

Op 26 september om 16:00 uur Nederlandse tijd livestreamt het Japanse bedrijf eerst het 'Tokyo Game Show 2024 Capcom Online Program'. Dit is vooraf al opgenomen, maar het is nog onduidelijk welke onderwerpen precies aan bod zullen komen.

Op de beursvloer kunnen spelers aan de slag met een behoorlijke collectie aan games. Mocht je toevallig een midweekje Japan hebben geboekt, dan kun je jezelf verlekkeren aan de titels Monster Hunter Wilds, Monster Hunter Now, Dead Rising Deluxe Remaster, Street Fighter 6, Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, Marvel vs. Capcom Fighting Collection: Arcade Classics, en Ace Attorney Investigations Collection.

Voor Ace Attorney Investigations Collection is er nu ook een demo beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Steam en Microsoft Store. De volledige game verschijnt op 6 september.

Tokyo Game Show vindt dit jaar plaats van 26 tot en met 29 september in de Makuhari Messe in Chiba, Japan.

Gosse DrentIk ben Gosse en ik houd van Animal Crossing enzo

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.