Tomb Raider: The Legend of Lara Croft krijgt tweede seizoen

Geplaatst: Vandaag om 09:07Aangepast: Vandaag om 09:09
Netflix-anime Tomb Raider: The Legend of Lara Croft krijgt een vervolg. De serie over een van de bekendste gamevrouwen heeft blijkbaar een succesvol genoeg eerste seizoen, waardoor de ‘Rode N’ wel een tweede seizoen aandurft.

Er volgen nu spoilers over het eerste seizoen, dus als je dat nog niet hebt gezien, dan kun je beter niet verder lezen. Er is zelfs al beeld van dat tweede seizoen, waarin we zien dat mevrouw Croft een oude vriendin tegenkomt: Sam. Nou ja, helemaal een verrassing is dat natuurlijk niet. In het eerste seizoen zagen we de twee dames nog niet samen, maar was er wel een duidelijke hint dat dat in een tweede seizoen zou veranderen. 

Tomb Raider seizoen 2

Op Tudum heeft Netflix een foto gedeeld van de dames, die elkaar intens aankijken. Lara, die wordt ingesproken door Hayley Atwell, heeft Sam Nishimura (ingesproken door Karen Fukuhara) niet echt gesproken sinds de Tomb Raider-reboot uit 2013. De twee gaan in het tweede seizoen samen op zoek naar gestolen Afrikaanse Orisha-maskers die duistere geheimen bevatten en verborgen krachten. De grote schurk uit het stuk is een gevaarlijke, mysterieuze miljardair die deze maskers zelf wil hebben. 

Showrunner Tasha Huo vertelt meer over het nieuwe seizoen: “Seizoen 1 gaat dus thematisch over Lara die omarmt hoe haar vader omging met verdriet, wat een isolerende wijze was. Als we Lara ontmoeten, is ze erg op zichzelf. In seizoen 2 proberen we Lara's team in de loop van de serie op te bouwen, zodat ze verandert van een solo-held, die alles alleen wil doen - een lone wolf- naar het besef: 'Eigenlijk heb ik een heel cool team achter me staan.”

Wanneer het tweede seizoen van Tomb Raider: The Legend of Lara Croft op Netflix te zien is, dat is nog niet bekendgemaakt.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.