Tony Hawk hint wederom naar toekomstplannen voor Pro Skater-reeks

Geplaatst: Gisteren om 22:10
Kunnen we binnenkort een nieuwe Tony Hawk's Pro Skater-game of -remake spelen? Skate-icoon Tony Hawk zelf lijkt daar wel naar te hinten.

Onlangs liet de Birdman al weten dat hij weer contact had met Activision, wat op zichzelf al interessant nieuws is natuurlijk, maar nu heeft Hawk wederom een hint gedropt naar een mogelijke aankondiging.

Omdat de eerste Tony Hawk's Pro Skater 25 jaar geleden uitkwam, plaatste Hawk een nieuwe post op zijn Instagram waarin hij terugblikte op de game en vertelt over de enorme invloed die de reeks op zijn eigen carrière en de sport an sich heeft gehad. Daarbij eindigde hij met het volgende: "Ik mag niet hinten naar de toekomst van de reeks; maar er zal een toekomst zijn."

Als Hawk daarmee niet lijkt te hinten naar een dik embargo waar hij aan vastzit tot hij mag praten over een nieuwe game of een remake, dan weten wij het ook niet meer!

De Wacht heeft geweldige herinneringen aan de eerste vier Tony Hawk-games die hij uitvoerig heeft gespeeld in zijn tienerjaren, en ook het in 2020 verschenen Tony Hawk's Pro Skater 1+2, waarmee de eerste twee games van een remake werden voorzien, ging er in als zoete koek.

Wel iets om rekening mee te houden: Vicarious Visions, dat Tony Hawk's Pro Skater 1+2 maakte, bestaat in feite niet meer - die studio is opgegaan in Blizzard en heet nu Blizzard Albany. Aangezien Tony Hawk van Activision is en Blizzard aan compleet andere franchises werkt, is het onwaarschijnlijk dat deze studio een eventueel nieuw deel of remake kan maken.

View post on Instagram
 

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.