fifa-14
fable
wolfenstein-the-new-order
saints-row-4
the-last-of-us
trailer-top-5

Trailer top 5: Week 23

Geplaatst: 8 juni 2013 om 12:00Aangepast: 7 juni 2013 om 13:40
Ja, jongens en meisjes, de trailers van deze week bewijzen dat je voor spanning en sensatie niet alleen naar GTST hoeft te kijken. Hier vind je namelijk alles wat je nodig heb om je weekend goed te beginnen. Van helden tot daden en van historische momenten tot uitspraken en wijsheden! Check snel verder om te zien wie de winnaar is van deze week.

5. Fable Anniversary - teaser trailer

Hoe enthousiast kun je worden van een teaser trailer? Enthousiast genoeg om een plekje te veroveren in de trailer top 5! Die van Fable Anniversary deed ons denken aan die goeie ‘ouwe’ game en tegelijkertijd verlangen naar meer. Hoewel niet alle beloftes van Peter Molyneux werden ingelost kon je aardig wat tijd in de game stoppen. Uren werden dagen, dagen werden weken en weken werden maanden. Binnenkort mogen we het beste deel uit de serie nog eens dunnetjes met een HD-sausje overdoen.

4. Saints Row IV – E3 trailer

In augustus moeten de Saints weer aan de bak. En nee, dit keer is er geen tijd om waterpijp te roken en daarna bankovervalletjes te plegen of om andere gangsters neer te poppen. Dit keer moet de wereld gered worden! De humor van de game is soms zó nadrukkelijk aanwezig dat het gewoon niet meer grappig is, maar over humor valt te twisten. Wij houden niet van die gemaakte grappen. Je weet toch? Hoe dan ook, eerlijk is eerlijk, de trailer vonden wijin ieder geval wel leuk. 

3. FIFA 14 – gameplay trailer

Van een nieuwe FIFA worden we zo blij als een hond met zeven staarten! Kwispelend en kwijlend totdat we weerdribbelend over het nieuwe virtuele veld mogen rennen. Sommige mensen snappen werkelijk helemaal niets van voetbal. Maar voetbal is eigenlijk heel simpel, het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen! Want als je sneller wilt spelen kun je wel harder lopen, maar in wezen bepaalt de bal de snelheid van het spel!Zorg ervoor dat je altijd één doelpunt meer maakt dan je tegenstander, maar je moet wel schieten anders kun je niet scoren! Logisch toch? Toeval is logisch!

2. Wolfenstein: The New Order – E3 trailer

Net voordat de E3 gaat beginnen, druipt de ene nieuwe trailer na de andere van ons beeldscherm af. Deze E3 trailer van Wolfenstein: The New Order vonden wij wel vreselijk vet en is zeker geen wolf in schaapskleren! Historische beelden gemixt met Mechs en hypermoderne wapens. Zoals Jan dat zo mooi kon zeggen: “De Duitsers mogen momenteel heer en meester zijn in het Europese voetbal, in games doen ze nog altijd dienst als schietschijf.” En dat is precies hoe het koekje kruimelt! 

1. The Last of us – live action trailer

Over sommige beslissingen in het leven hoef je eigenlijk niet al te lang over na te denken. Hagelslag of pindakaas? We doen het gewoon allebei! Lekker bakkie koffie met een schepje suiker. Of moeten kiezen tussen je enige ware liefde, je Xbox, of de vrouw van je dromen?*Ahum, kuch, Xbox, Kuch*. Maar wat nou als je moet beslissen wie je vriend of vijand is? Kun je iemand vermoorden om zelf in leven te blijven? Wij zijn in ieder geval blij dat we niet zulke harde beslissingen hoeven te maken, maar Joel moet dat helaas wel. Check hier de nummer 1 van deze week!

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..