kerstballen
fifa
psn
voetbal
korting
ps3
sony
psvita
psstore
playstation3
kerst
kerstmis
fifa14

Twaalf kerstdeals van Sony

Geplaatst: 2 december 2013 om 13:30Aangepast: 2 december 2013 om 20:13
Sony heeft vandaag zijn jaarlijkse Europese feestkorting afgetrapt met FIFA 14 in de bonus. We zullen vervolgens om de dag nieuwe games en films tegen een scherp prijsje krijgen. Ho-ho-hop naar de PlayStation Store.

Sony heeft zijn jaarlijkse ’Twelve Deals of Christmas’ afgetrapt. De komende 24 dagen, van 1 december tot, je raadt het, de 25e, zullen er elke 48 uur nieuwe deals komen. Hier vallen uiteraard games onder, maar ook films en andersoortig entertainment zal met korting te koop zijn.

De deals zijn in hun geheel te vinden op de PlayStation Blog EU, al is op het moment pas de eerste deal bekend. Morgen zal de tweede ronde beginnen, dus het kan geen kwaad om de komende tijd dagelijks je PSN in de gaten te houden.

De feestelijkheid trapt af met FIFA 14 voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. De versies, die normaliter €69,99 en €49,99 respectievelijk kosten, gaan nu in dezelfde volgorde voor €34,99 en €24,99. Nederland heeft voor vandaag geen beschikbare films, dus we zullen het met FIFA 14 moeten doen.

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..