Nieuws

Tweets met link naar broncode Gwent: The Witcher Card Game offline gehaald

Geplaatst: 22 februari om 15:31Aangepast: 22 februari om 15:43
CD Projekt Red doet er alles aan om de verspreiding van gestolen data tegen te gaan. Recent zijn tweets met links naar de broncode van Gwent offline gehaald.

CD Projekt Red heeft twee Twitter-berichten met links naar de gestolen broncode van Gwent offline laten halen. Dat meldt Vice.

Beide Twitter-berichten zouden links bevatten naar de broncode van Gwent, die deze maand tijdens een ransomware-aanval onder andere werd gestolen door hackers. De eis, op basis van de Amerikaanse Digital Millenium Copyright Act, luidt: "Omschrijving inbreuk: illegaal verkregen broncode van Gwent: The Witcher Card Game. Gepost zonder toestemming, niet bedoeld om publiekelijk uit te brengen."

Het is niet de eerste keer dat de gestolen data online opduikt. Volgens KELA, een waakhond die het dark web monitort, werd gestolen data twee weken terug geveild door hackers. Het startbod van de veiling was 1 miljoen dollar.

Op 7 februari werd CD projekt Red gehackt. Daarbij zijn 'interne systemen' binnengedrongen en zijn de broncodes van de meeste recente games gelekt, inclusief de next-gen versie van The Witcher 3.

CD projekt Red

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..