playstation
xbox
pc
switch
two point campus

Two Point Campus heeft een opleiding voor spionnen

Geplaatst: 13 mei om 15:14Aangepast: 13 mei om 15:14
Two Point Campus zit vol met gekke opleidingen voor virtuele studenten om te volgen. Zoals een spionnenopleiding, die is onthuld in een nieuwe trailer van de game.

Op de spionnenopleiding worden studenten opgeleid tot spion, waarbij ze lessen krijgen in het besturen van drones, het richten op doelwitten en het doorstaan van hindernisbanen gevuld met lasers en krokodillen. Rivaliserende studenten kunnen echter als spionnen infiltreren op deze opleiding, en het is aan de speler om hen te vinden.

In Two Point Campus kunnen spelers hun eigen universiteit opbouwen en managen. Met gemakkelijk te gebruiken tools kunnen spelers precies bepalen hoe de universiteit er uitziet. Studenten leren geen standaard vakken in het spel; in plaats daarvan worden er fantasievolle lessen gegeven, zoals de bovenstaande 'Knight School', waarin studenten leren om ridder te worden, en bovenstaande opleiding.

Two Point Campus komt op 9 augustus uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Het spel komt op dag één naar Game Pass voor Xbox en pc.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..