Switch
nintendo
Two Point Hospital

Speel Two Point Hospital een week lang gratis via Nintendo Switch Online-abo

Geplaatst: 6 dagen geleden om 10:56Aangepast: 6 dagen geleden om 10:55
Met een Nintendo Switch Online-abonnement speel je Two Point Hospital van 28 juli tot en met 3 augustus gratis op de Switch.

De actie geldt voor Europeaanse abonnees. In de Verenigde Staten wordt Among Us gratis aangeboden aan Switch Online-abonnees. Het spel kan nu alvast worden gedownload, zodat men vanaf 28 juli meteen aan de slag kan.

Two Point Hospital is een komische ziekenhuissimulator waarin spelers hun patiënten kunnen helpen met gekke ziektes zoals 'lichthoofdigheid' en 'grey anatomy.' Het is de spirituele opvolger van Theme Hospital. Ontwikkelaar Two Point Studios werd door twee mensen achter Theme Hospital opricht. De studio is inmiddels gekocht door Sega en werkt aan Two Point Campus.

Op 28 juli worden er ook drie games aan de SNES-app toegevoegd, die alleen speelbaar is voor mensen met een Switch Online-abonnement. Het gaat Claymates - een platformer waarin spelers in dieren van klei kunnen veranderen - Jelly Boy - een platformer waarin het hoofdpersonage van gelei is gemaakt en zo ook verschillende vormen kan aannemen - en puzzelspel Bombuzal, op de SNES nog Ka-Blooey genaamd. 

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..