Ubisoft neemt breken van embargo's zoals die van Assassin's Creed erg serieus

Geplaatst: 23 september om 11:50Aangepast: 23 september om 11:40
Ubisoft is bepaald niet blij met het feit dat een bekende YouTuber onder embargo informatie over de nieuwe Assassin's Creed-games heeft gelekt.

YouTuber Dan Allen bleek eerder deze week de insider 'The Real Insider' te zijn, die onlangs details over de nieuwe Assassin's Creed-games uitlekte. Dat betekent dat de persoon in kwestie als Dan Allen onder embargo informatie over de games kreeg van Ubisoft en dat hij dit vervolgens voor de toegestane datum naar buiten lekte onder zijn Twitter-pseunoniem The Real Insider.

"We leveren regelmatig toegang tot en informatie over onze games aan onze vertrouwde partners die onder NDA staan", zo meldt Ubisoft in een statement aan Eurogamer. "Wanneer dat vertrouwen wordt geschaad, of informatie door een persoon wordt uitgelekt, is dat niet alleen schadelijk en demoraliserend voor onze teams, maar het schaadt ook de spannende onthulling voor onze spelers. We doen geen uitspraken over individuele zaken, maar we nemen dit erg serieus en zullen actie ondernemen."

The Real Insider onthulde per ongeluk zelf zijn echte identiteit. Toen een twitteraar een vraag stelde aan The Real Insider, beantwoordde Dan Allen die vraag. Hij vergat dus van account te wisselen voordat hij de tweet uitstuurde. Vervolgens gingen diverse mensen graven in de tijdlijn van zowel Allen als The Real Insider, en vond men gelijkenissen over de games die Allen coverde en de informatie die The Real Insider uitlekte. Allen heeft zich inmiddels verontschuldigd via een YouTube-video en beide Twitter-accounts verwijderd.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..