Uitgelekte screenshot Suicide Squad-game toont battle pass

Geplaatst: 17 januari 2023 om 09:58Aangepast: 2 februari 2023 om 13:35
Er is een in-game screenshot uitgelekt van Suicide Squad: Kill the Justice League waarin onder andere te zien is dat de game een battle pass krijgt.

Hoewel veel mensen er in eerste instantie van uitgingen dat het om een neppe screenshot ging, bevestigde journalist Andy Robinson even later dat het om en echte screenshot gaat.

De user interface van het gamemenu is op de screenshot te zien en daarin zijn onder andere opties voor een battle pass en het bezoeken van in een in-game winkel te zien. 

Sommige gamers vergeleken de screenshots met games al Call of Duty, maar Robinson plaatste het een en ander in perspectief met zijn tweet. Zo meldt hij dat de battle pass alleen voor cosmetische items bedoeld is en dat de cijfertjes in beeld de ervaringspunten van personages beschrijven, en dus geen in-game tegoeden.

Tijdens The Game Awards eind vorig jaar werd aangekondigd dat Suicide Squad: Kill the Justice League op 26 mei uitkomt. De game speelt zich af in het universum van de Arkham-games van ontwikkelaar Rocksteady, die ook verantwoordelijk is voor deze game. Het spel verschijnt op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.