uncharted: legacy of thieves collection
playstation
uncharted
pc

PS5-versie Uncharted: Legacy of Thieves Collection verschijnt op 28 januari

Geplaatst: 7 december 2021 om 15:26Aangepast: 7 december 2021 om 15:26
Vanaf 28 januari 2022 is Uncharted: Legacy of Thieves Collection op PlayStation 5 verkrijgbaar. Later in het jaar komt de pc-versie uit.

Dat heeft Sony aangekondigd via PlayStation Blog. In het artikel wordt ook een nieuwe trailer getoond - die hieronder te bekijken is - alsmede diverse screenshots. In deze bundel, die eerder dit jaar al werd aangekondigd, zitten de PS4-games Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy.

De collectie bevat drie verschillende grafische modi. In Fidelity Mode kunnen spelers de spellen in native 4k met 30 fps spelen. In Performance Mode is het spel in 60 frames per seconde te spelen. En in Performance+ Mode wordt 120 fps en 1080p aangehouden. Laadtijden zijn nauwelijks aanwezig in de PS5-versie en de haptische feedback en adaptieve triggers van de DualSense-controllers worden ook gebruikt. 

De collectie komt op PlayStation 5 zowel fysiek als digitaal uit op 28 januari 2022 en gaat 49,99 euro kosten. Mensen die Uncharted 4: A Thief's End, The Lost Legacy of een bundel van de twee games al hadden gekocht, kunnen voor 10 euro upgraden. Dit geldt niet voor mensen die A Thief's End via PlayStation Plus hebben verkregen. Ook benadrukt Sony dat de multitplayermodus van de games niet onderdeel is van deze collectie.

Zoals gezegd is er nog geen precieze releasedatum voor de pc-versie. 

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..