Update: Strijd op Level Up tegen de PU community in een Gunfight toernooi!

Geplaatst: 18 december 2019 om 18:00Aangepast: 6 april 2020 om 09:48
De Baklap Competitie heet vanaf vandaag Level Up. Om dat te vieren, trappen we ons vernieuwde toernooiplatform af met een Call of Duty: Modern Warfare-toernooi. Schrijf je alvast in voor een competitief potje 2vs2 Gunfight, of voor een van de komende toernooien.

Update: 
Om helemaal esport-ready te zijn heeft Activision om 19:00 een update gepland. Hierom gaan wij vandaag om 19:30 beginnen. Heb je niets te doen, doe dan gewoon ff mee, want inschrijven kan hier helemaal gratisch.

Misschien ken je de Baklap Competitie nog: het competitieve community platform waar je het op kunt nemen tegen tegenstanders uit de Power Unlimited community. Dat idee blijft hetzelfde, maar het platform heeft een kleine metamorfose ondergaan en vanaf vandaag heet het Level Up.

Om dit te vieren organiseren we een Call of Duty: Modern Warfare 2vs2 Gunfight toernooi! Volgende week woensdag 18 december gaan we vanaf 19:30 uur los met het Gunfight toernooi waarvoor je je nu kunt opgeven en waarbij er voor het winnende team ook nog een prijs is geregeld. Beide spelers winnen een Nacon Compact Controller voor PS4 en PC én een Modern Warfare cap. 

Nacon Compact Controller

Inschrijven is simpel, maak een account aan, zorg ervoor dat je daar je Call of Duty account aan koppelt, maak een team aan, nodig je teamgenoot uit, en schrijf je vervolgens hier in voor het toernooi. Let wel goed op dat iedereen uit jouw team een account heeft, en zijn toegevoegd aan je team, anders kun je je niet aanmelden voor het toernooi. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 december rond 16:00 uur. Vanaf dat moment kun je je team inchecken voor het toernooi om daadwerkelijk mee te doen om er zeker van te zijn dat teams online zijn.

Call of Duty Level Up

Het toernooi werkt als volgt; teams die zich inschrijven worden opgedeeld in poules en de winnaar van elke poule gaat door naar de knock-out-fase. In deze fase van de competities is het simpel, winnen betekent doorgaan en als je verliest is het einde verhaal. Wij zorgen ervoor dat dit eerlijk verloopt en jullie hoeven enkel de uitslag door te geven aan de toernooi-admins in het Power Unlimited Discord kanaal. We spelen crossplay, en om het eerlijk te houden, speelt iedere deelnemer met een controller.

Is Call of Duty niets voor jou, dan is het absoluut voor jou ook interessant om je in te schrijven, want je kunt je game-voorkeuren aangeven, en voor de games die het meeste door jullie worden gespeeld willen we ook toernooien gaan organiseren.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..