USB Cyber Stick-controller aangekondigd voor Mega Drive Mini 2

Geplaatst: 25 juni om 14:11Aangepast: 25 juni om 14:11
Sega heeft een peperduur stukje hardware voor de Mega Drive Mini 2 onthuld. De USB Cyber Stick-controller gaat 150 piek kosten.

Dat deed het bedrijf middels een livestream (via VGC). De controller is gebaseerd op de gelijknamige controller van Sharp uit de jaren 90. De USB Cyber Stick heeft een analoge stick die verwisselbaar zijn voor links- of rechtshandige spelers. De controller komt op dezelfde dag uit als de Mega Drive Mini en gaat 150 dollar kosten.

De Mega Drive Mini 2 werd aangekondigd tijdens een Japanse Sega-livestream. Vooralsnog is de mini-console alleen aangekondigd voor Japan, waar hij op 27 oktober uitkomt en 9980 yen (71,26 euro) zal kosten. Sega heeft ook een productpagina gelanceerd op de Japanse website.

De console zal vijftig Mega Drive- en Mega CD-games bevatten, met ports van arcadespellen en iets wat Sega omschrijft als “mysterieus nieuw werk”. De eerste Mega Drive Mini kwam in 2019 uit en bevatte 42 spellen. Dat apparaat werd ook uitgebracht in Nederland, met onder andere voor het eerst Mega Drive-ports van Darius en Tetris.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..