Nieuws

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 gaat dit jaar niet meer halen

Geplaatst: 23 februari om 11:47Aangepast: 23 februari om 11:45
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is wederom uitgesteld. Volgens uitgever Paradox komt de game niet meer in 2021 uit.

Ontwikkelaar Hardsuit Labs wordt daarnaast van het project afgehaald, en Paradox zet een nog onbekende studio op de ontwikkeling van de rest van de game. 'Dit was een moeilijke beslissing, maar we zijn er van overtuigd dat dit de manier is om het spel recht aan te doen.'

De ontwikkeling van Bloodlines 2 wordt tot nu toe geplaagd door problemen. Het spel is al meerdere malen uitgesteld en zou tot vandaag ergens in de tweede helft van 2021 uitkomen. Eerder vielen er al ontslagen bij Hardsuit Labs, waaronder hoofdschrijver Brian Mitsoda en creative director Ka'ai Cluney. Ook werd narrative designer Chris Avellone ontslagen en werd al zijn werk uit de game gehaald nadat meerdere mensen in de game-industrie hem betichtten van seksuele intimidatie.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 moet naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en PC komen. De game speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampieren niet bestaan.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..