hitman
releasedate

Vanaf 11 maart kunnen we aan de slag met Hitman

Geplaatst: 30 september 2015 om 10:45Aangepast: 30 september 2015 om 10:57
IO Interactive, de ontwikkelaar van de aankomende Hitman, meldde eerder dat de game uitgesteld wordt naar maart 2016, en nu bevestigt de studio dat 11 maart de glorieuze dag zal worden waar menig sluipmoordenaar naar uitkijkt.

De ontwikkelaar van Hitman heeft eerder besloten om de game uit te stellen vanwege de omvang die het zal hebben. Op de release kunnen we met een gedeelte van die beloofde content aan de slag, en kan Agent 47 rondlopen in de ‘zandbakken’ van Parijs, Marrakesh en Sapienza. 11 maart dus: can I get an amen?! 

In de drie steden in Frankrijk, Marokko en Italië (?) zitten zes campaign missions verwoven, en daarbovenop komen zo’n 800 doelwitten voor de Contract mode. Hierbij horen ook de nieuwe contracten die bedacht zijn door de community en de contracten waar een tijdslimiet op zit. Deze contracten krijgen wekelijks een update.

Vanaf april tot en met juni zal er elke maand een nieuwe sandbox-locatie worden toegevoegd, elk met nieuwe wapens, missies, vermommingen, contracten en meer. In april kunnen we met onze kale vriend naar Thailand, een maand later naar de Verenigde Staten en nog een maand later naar het land van de rijzende zon, Japan.

IO Interactive heeft ter illustratie een infographic gemaakt voor de content van Hitman: 

Betaal je meteen de volle mep, dan krijg je toegang tot de beta van Hitman voor PC of PS4 – Xbox One gebruikers mogen helaas niet meedoen. Als je zo’n 60 euro neerlegt voor de game ben je ook direct verzekerd van de toekomstige content, maar je kunt er ook voor kiezen om voor 35 euro de game eerst te proberen. In dat geval krijg je alleen de launch content, en kun je later de extra content verkrijgen door nog eens 30 euro te betalen. 

Hitman komt dus op 11 maart uit voor Xbox One, PC en PS4.

In dit artikel

Marvin ToepoelEindredacteur Power Unlimited-magazine.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..