pulive

Vanavond: PU Live!

Geplaatst: 27 februari 2014 om 14:30Aangepast: 27 februari 2014 om 15:03
Vanavond is het weer zover: Een gloednieuwe liveshow vanuit de redactie! Deze keer: Blizzard, Titanfall, Guardians of the Galaxy en special guest Thijs van Domburg!

Vanavond kunnen jullie aanschuiven bij een nieuwe PU Live! Deze keer in de studio: Jan, Wouter en special guest Thijs van Domburg! 

In deze PU Live hebben we het onder andere over Thief en de dikke 90 die Jan hem gegeven heeft. Er is nogal wat om te doen geweest! Ook bekijken we de kakelverse beelden van Jans trip naar het kantoor van Blizzard in Versailles, met nieuws over World of Warcraft: Warlords of Draenor en Diablo III: Reaper of Souls. We kijken met superheldfanaat Wouter naar de nieuwe trailer van de Marvel film Guardians of the Galaxy, en hebben het over Titanfall voor de Xbox One. Dat is nou wat ze TJOKVOL noemen. 

Onze special guest is Thijs van Domburg. Thijs is professioneel grappenmaker, gamejournalist en all-round geek. Wouter en Jan gaan het met hem onder andere hebben over de fantasy/comedy serie die hij geschreven heeft: In den Gulden Draeck. Kotsende tovernaarsleerlingen en ongemakkelijke halflingen, what's not to like? 

Last but totaal niet least: We geven in deze liveshow een super dikke Limited Edition weg van Thief voor de PS4! Bij deze editie zit een luxe uitgevoerde Review Guide en limited editie van Thief in een slicke metalen case met een holografische hoes. 

Een korte berekening laat zien dat hierboven meer dan een miljoen redenen staan om morgen te kijken. Tot vanavond dus! 

Wanneer? Donderdag 27 februari, 19.00 uur 

Waar? https://www.pu.nl/live/

Steven KokSteven verveelt zich veel te snel en zoekt daarom constant naar verhalen. Je maakt hem blij met mooie composities, bizarre personages, gemixte popcorn of een volle dag binge watchen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..