versus
blizzard
hearthstone
pc

Verdedig de eer van de PUmmunity in een Hearthstone-editie van Versus

Geplaatst: 29 juli 2016 om 15:50Aangepast: 29 juli 2016 om 15:54
Vorige maand was het zo ver, de PUmunnity haalde de tweede winstpartij binnen tijdens de EK-editie van FIFA-Versus. Dat smaakt natuurlijk naar meer, daarom gaan we op vrijdag 5 augustus om 15:00 een Hearthstone-toernooi houden op de redactie en we hebben jouw hulp nodig.

Vrijdagmiddagen zijn om te gamen en niet om te werken en om dat nog eens te bevestigen, vindt op vrijdag 5 augustus de vierde editie van Versus plaats. In dit toernooi nemen de communities van PU, Insidegamer en Gamer.nl het tegen elkaar op om te zien wiens bezoekers de beste gamers zijn. Natuurlijk weten wij al lang dat jullie dat zijn, maar het is tijd om dat (wederom) te bewijzen. Daarvoor hebben we wel jullie hulp nodig, wij zoeken naar twee deelnemers om tegen de andere sites en een aantal redacteuren te strijden in Hearthstone.

Op vrijdag 5 augustus om 15:00 gaat het helemaal los op onze redactie in Haarlem. We zoeken twee spelers met talent voor Hearthstone. Denk jij dat jij de persoon bent die we zoeken, geef dan in de reacties aan waarom uitgerekend jij onze eer moet verdedigen. Dit kan bijvoorbeeld met een screenshot, een video, verhaal, een tekening; leef je uit. Volgende week maandag krijgen de winnaars bericht. Voor iedereen die liever kijkt dan speelt is er ook goed nieuws: het hele evenement wordt gelivestreamed.

Als je als uitverkorene gekozen wordt, moet je op 5 augustus om 14:30 op onze HQ in Haarlem zijn, om 15:00 begint het toernooi. We spelen Hearthstone op PC en je mag je eigen account gebruiken.

Danny van GendAl jarenlang fanatiek eSport-volger: van League of Legends, tot Overwatch, tot Rocket League. Verder groot fan van Civilization en alles wat met Command and Conquer te maken heeft. Lievelingsgame is nog steeds Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..