xbox
halo infinite
pc

Halo Infinite laat je verhaalmissies niet herspelen

Geplaatst: 7 december 2021 om 10:51Aangepast: 7 december 2021 om 10:51
Op lancering van Halo Infinite is het niet mogelijk om verhaalmissies in de campagne te herspelen.

Dat heeft Polygon gemeld. Dit is opvallend, omdat spelers in eerdere Halo-games missies tijdens het uitspelen van de campagne wel overnieuw konden doorlopen. Erg vreemd is de verandering echter niet: Halo Infinite speelt zich in tegenstelling tot vorige games af in een open wereld, wat het lastiger maakt om herspeelbaarheid van missies te implementeren.

Aan The Verge heeft ontwikkelaar 343 Industries inmiddels laten weten dat het in de toekomst toch een manier wil vinden om herspeelbaarheid van missies mogelijk te maken. "We hebben nog geen datum aangekondigd, maar er wordt aan gewerkt. We willen herspeelbaarheid toevoegen dat werkt, en dat is een stuk lastiger in een open wereld."

De optie om missies te herspelen in de campagne is niet de enige optie die pas na lancering aan de game wordt toegevoegd: de co-op en Forge worden pas ergens volgend jaar aan de game toegevoegd.

Halo Infinite is vanaf morgen verkrijgbaar op Xbox-consoles en pc. De multiplayer is nu al verkrijgbaar en free-to-play. Wouter deelde een score van 90 uit: "Halo Infinite is een aaneenschakeling van Greatest Halo Hits, die aan elkaar geplakt zijn met een open Ring-wereld. De game biedt een niveau van actie waar qua puur plezier alleen de vroege delen mee kunnen wedijveren. Negeer de ‘oproep van plicht’ en laat de ‘strijdvelden’ links liggen: in de 26e eeuw is het in Halo Infinite waar dé shooter-actie van het jaar te vinden is."

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..