Video toont verschil tussen PS5- en PS4-versie The Last of Us

Geplaatst: 5 augustus om 15:40Aangepast: 5 augustus om 15:40
Naughty Dog heeft in een korte video het verschil tussen PS4-game The Last of Us: Remastered en PS5-game The Last of Us: Part 1 getoond.

De video toont hoe Joel achterop een paard zit en door de natuur galoppeert. Het gaat om dezelfde scène uit de game, alleen toont een gedeelte van de video de PS4-versie en een ander gedeelte de aankomende PS5-versie.

De remake van The Last of Us werd eerder dit jaar al aangekondigd en komt op 2 september uit op PlayStation 5. Ergens kort daarna moet het spel ook op pc verschijnen.

The Last of Us: Part 1 kan zowel in native 4k met 30 fps of dynamisch 4k met 60 fps gespeeld worden en maakt gebruik van diverse DualSense-opties zoals haptische feedback, de adaptieve triggers en 3D-audio.

Het spel is helemaal opnieuw opgebouwd om gebruik te maken van verbeterde graphics. Dat zorgt voor veel meer details - zo kunnen kogels beton kapotmaken - en een naadloze transitie tussen filmpjes en gameplay. De animatie van personages is ook veel realistischer gemaakt en de kunstmatige intelligentie van vijanden is er op vooruitgegaan.

Verder zitten er diverse extra opties in de game, waaronder meer dan zestig toegankelijkheidsopties, nieuwe ontgrendelbare kleding voor Joel en Ellie, een 'permadeath'-modus en een modus voor speedrunners.

Ondertussen wordt er gewerkt aan een televisieserie gebaseerd op The Last of Us, die ergens volgend jaar op HBO in première moet gaan. Daarin spelen Pedro Pascal en Bella Ramsey de rollen van Joel en Ellie.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..