‘Vijf nieuwe Switch-bundels op komst’

Geplaatst: 6 dagen geleden om 13:48
Het lijkt erop dat Nintendo zeer binnenkort met vijf nieuwe Nintendo Switch-bundels op de proppen komt. Alle bundels zouden bestemd zijn voor de Europese markt.

Dat meldt de insider Billbil-kun, die je inmiddels ongetwijfeld kent door zijn bijna dodelijk accurate leaks. Hij claimt dat Nintendo een dezer dagen vijf Switch-bundels aankondigt die je deze maand nog in de winkel kunt verwachten.

View post on X

Volgens de insider gaat het om twee Switch Lite-bundels van elk 219 euro. De inhoud van die bundels is nog niet bekend. Daarnaast zou er een reguliere bundel met Switch Sports en Switch Online-jaarabonnement op komst zijn voor 299 euro, net als een iets goedkopere Switch Oled-bundel met Super Mario Bros. Wonder en drie maanden Switch Online voor 249 euro. Tenslotte zou er voor dezelfde prijs nog een Switch Oled-bundel verschijnen waarvan de inhoud nog niet bekend is.

Mogelijk zet Nintendo met de nieuwe bundels zijn final stretch in om het huidige Switch-modellen te slijten aan de consument, voordat de opvolger van de console verschijnt. Die is overigens nog niet aangekondigd, maar voor april 2025 moet je toch echt weten hoe dat ding eruit komt te zien en wat hij zoal in huis heeft qua hardware. Het bovenstaande is natuurlijk puur speculatie, want Nintendo heeft nog niets over de bundels bekendgemaakt.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.