blizzard
ios
hearthstone
android
pc

Volgende avontuur Hearthstone waarschijnlijk volgende week aangekondigd

Geplaatst: 20 juli 2016 om 11:20Aangepast: 20 juli 2016 om 13:06
Volgende week wordt waarschijnlijk het nieuwe avontuur voor Hearthstone aangekondigd. Blizzard heeft namelijk diverse uitnodigingen uitgestuurd om ons te attenderen op een stream die volgende week plaatsvindt, tijdens de stream staat een ´onvergetelijk avontuur´ op de planning.

Blizzard heeft uitnodigingen uitgestuurd om ons te laten weten dat er volgende week Hearthstone nieuws komt. Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om een nieuw avontuur die aangekondigd gaat worden. De stream begint op vrijdag 29 juli om 08:00 in de ochtend op dit Twitch-kanaal. Blizzard heeft een 'unforgettable adventure' voor ons gepland zijn.

De avonturen in Hearthstone zijn manieren om de game vers te houden tussen de grote uitbreidingen door. Avonturen zijn een soort mini-campaigns welke een aantal nieuwe kaarten met zich meebrengen, terwijl de grote uitbreidingen honderden kaarten toevoegen en de game flink veranderen. De laatste grote uitbreiding was Whispers of the Old Gods dat in april verscheen, het laatste avontuur was League of Explorers dat in november 2015 uitkwam.

Danny van GendAl jarenlang fanatiek eSport-volger: van League of Legends, tot Overwatch, tot Rocket League. Verder groot fan van Civilization en alles wat met Command and Conquer te maken heeft. Lievelingsgame is nog steeds Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..