pc
hitman
ps4
xbox-one
io-interactive
episode

Volgende week naar Marrakesh met derde Hitman episode

Geplaatst: 25 mei 2016 om 15:25Aangepast: 25 mei 2016 om 15:28
Op de PlayStation blog is informatie en screenshots verschenen over de derde episode van Hitman die zich afspeelt in Marrakesh. We kunnen vanaf 31 mei aan de slag met uitbreiding.

Ben jij al klaar met Parijs en Sapienza? De volgende locatie is namelijk Marrakesh en daar gaan we dinsdag al heen. In Marokko moeten we twee nieuwe doelwitten vermoorden. Als je niet van spoilers houdt kan je nu beter wegkijken. Je eerste doelwit is Claus Strandberg, een bankier verstopt in het Zweedse consulaat. Vervolgens gaan we richting het centrum van de stad om Reza Zaydan, een generaal, van het leven te beroven.

De eerste aflevering van Hitman speelde zich af in Parijs en verscheen op 11 maart. In april gingen we naar Sapienza in Italië en dinsdag vliegen we naar Marrakech. Later gaan we ook nog naar Thailand, de Verenigde Staten en Japan. In totaal komen er zeven afleveringen, waarvan de laatste een bonus-aflevering is waarvan de locatie nog onbekend is. Het hele pakket is nu digitaal beschikbaar en komt begin 2017 ook fysiek uit. 

In dit artikel

Danny van GendAl jarenlang fanatiek eSport-volger: van League of Legends, tot Overwatch, tot Rocket League. Verder groot fan van Civilization en alles wat met Command and Conquer te maken heeft. Lievelingsgame is nog steeds Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..