putv
yopost
letsplay
bladerenmeted
pulive

Wat gaat er gebeuren met PU-TV?

Geplaatst: 10 oktober 2013 om 17:40Aangepast: 6 januari 2014 om 15:15
Het was een turbulente tijd op de redactie, en jullie hebben vast gemerkt dat op het gebied van PU-TV ook het een en ander veranderd is. Ik kreeg daar een aantal vragen over, dus het leek me handig om even uit de doeken te doen wat er gaat gebeuren met PU-TV in de komende tijd.

PU LIVE

Allereerst is het jullie vast opgevallen dat PU LIVE van de radar was verdwenen en ik kreeg een aantal reacties waaruit kijkers lieten blijken dat jammer te vinden. Laat ik jullie eerst geruststellen: PU LIVE blijft bestaan en komt binnenkort weer terug. Het krijgt alleen een andere -minder frequente- vorm. De PU LIVE met balie en drie gasten komt nu maandelijks op PU.nl, maar mochten er grote gebeurtenissen plaatsvinden in gameland, zullen we een speciale uitzending inlassen. Zo kan ik jullie alvast verklappen dat we met de launch van de PlayStation 4 een leuke show in petto hebben en hetzelfde zal gelden voor grote gamereleases.

Let's Play

We blijven wel elke week livestreamen vanaf de redactie in de vorm van Let's Play en dat hebben jullie afgelopen weken al mee kunnen maken. Let's Play is dus geen vervanging van PU LIVE, maar wisselen elkaar af. We spelen in Let's Play iedere keer live een game en dat doen we -mocht de game het toelaten- met jullie. Zo gaan we morgen de bèta spelen van Battlefield 4 op de PC. Mocht je mee willen doen, dan kun je ons alvast toevoegen op Origin, we spelen met account: PULIVE. Mocht je de livestream toch missen, maken we elke week een compilatie met de hoogtepunten uit de Let's Play, zodat je de krenten uit de pap makkelijk terug kunt kijken.

YO!POST!

YO!POST! komt binnenkort ook terug, helaas zonder het vermaarde duo Wouter en Maarten, maar de brieven blijven binnenstromen en dus kun je binnenkort weer een verse serie YO!POST! verwachten. Hoe en wat is nog een verrassing, maar vrees dus niet: de behandeling van nieuwe post komt weer terug in je browser!

Maar dat is niet alles!

Naast PU LIVE, Let's Play en YO!POST! gaan we natuurlijk ook door met de andere video's die je van ons gewend bent. Trips, Op De Redactie, Bladeren met Ed, Straatn00bs, De Gameroom van..., Unboxing-videos en andere rariteiten van de redactie: ze blijven gewoon terugkomen op PU-TV. En misschien hebben we zelfs nog wel wat nieuws in de hoge hoed zitten, maar daarover later meer.

Kortom: PU-TV gaat gewoon door, en we blijven ons best doen om jullie ook op videogebied te plezieren en te verrassen! Tolstoy zei niet voor niets "True life is lived when tiny changes occur."

Verder zei Malcom X: "لقد غيرت القراءة مجرى حياتي تغييراً جذرياً ولم أكن أهدف من ورائها الى كسب أية شهادات لتحسين مركزي وانما كنت اريد ان احيا "

en Lady GaGa voegde daar laatst nog aan toe: "I'm a free bitch, baby!" 

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..