Wat is het Level Up en hoe kun je meedoen?

Geplaatst: 7 april 2020 om 12:05Aangepast: 29 juni 2020 om 13:49
Welkom op Level Up! Wil je weten hoe Level Up werkt? En hoe je mee kunt doen? Lees dan hier verder!

Je hebt het waarschijnlijk wel een paar keer langs zien komen: ons competitieplatform Level Up. Een tijdje geleden begonnen met de naam De Baklap Competitie. Level Up is voor ons een manier om onze community samen te brengen om het tegen elkaar op te nemen, en het voor spelers van elk niveau leuk te maken.

Hoe kom ik op Level Up?

Allereerst: hoe kom je bij Level Up terecht? Heel simpel. Je kunt in je browser direct pu.nl/levelup intikken, maar je kunt er ook komen door op PU.nl op de competitie-knop te drukken. Dan zie je direct of er Level Up-nieuws is en of er nieuwe toernooien zijn waarvoor je je in kunt schrijven.

Ga naar Level Up

Level Up is een platform voor iedereen, je hoeft geen esporter te om mee te doen, zolang je het maar leuk vindt om tegen de rest van de community te spelen. We geven iedereen punten voor elk resultaat dat ze behalen, daar maken we ranglijsten van en organiseren we toernooien waarbij je uiteindelijk in wordt gedeeld bij spelers van je eigen niveau.

Welke games spelen we?

Tot nu toe hebben we toernooien georganiseerd voor Rocket League, Call of Duty MW: Gunfight en FIFA 20, maar dat wil niet zeggen dat we geen toernooien gaan spelen die jij leuk vindt! Je kunt je namelijk altijd aanmelden en bij het tabje Spellen in je profiel aangeven welke games je speelt. Zo is het voor ons beter te zien welke games jullie willen spelen en kunnen wij daar toernooien voor organiseren.

FIFA Toernooi

Gezellig samen op Discord

Een groot onderdeel van Level Up speelt zich af op de Power Unlimited Discord in het #levelup kanaal. Daar kun je praten met andere deelnemers en met de admins (op dit moment zijn dat CodyJordy, Brutus en ik, Tjeerd) over aankomende toernooien, welke games je het liefst wilt spelen en daar kun je voor en tijdens toernooien ook belangrijke informatie vinden. En daarnaast zijn er op de andere kanalen van de PU Discord ook genoeg andere mensen om mee te lullen. Kom dus vooral gezellig langs op Discord als je niets wilt missen.

PU Discord

Plannen voor de komende tijd

Vorige week hebben we het eerste FIFA 20 Blijf Thuis toernooi georganiseerd en dat werd een enorm gezellig festijn, met meer dan 60 spelers die zich hadden ingeschreven. We zijn bezig om een nieuw FIFA 20 toernooi te organiseren (waarschijnlijk volgende week), dus schrijf je alvast in en blijf Level Up in de gaten houden als je daaraan mee wilt doen.

Daarnaast komt seizoen 3 van Call of Duty: Warzone deze week uit. Omdat we binnenkort een Warzone toernooi willen organiseren hebben we net een nieuwe Battle Royale optie toegevoegd aan Level Up. Mocht dat iets voor jou zijn, registreer je dan snel met je team en blijf PU.nl, Level Up en onze Discord in de gaten houden!

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..