watchdogs
gelekt
watchdogs2
nieuws

Watch Dogs 3 speelt zich af in Londen

Geplaatst: 8 april 2019 om 10:28Aangepast: 8 april 2019 om 11:37
Waar er eerder al iets over werd gelekt, is het nu zo goed als zeker: Watch Dogs 3 speelt zich af in Londen. Kotaku’s Jason Schreier heeft dit bevestigd en als hij dat doet, weet je dat het waarschijnlijk waar is.

Zoals sommigen van jullie je misschien nog wel kunnen herinneren, brachten wij meer dan een maand geleden een lek over Watch Dogs 3. Een anoniem persoon liet toen het internet weten dat Watch Dogs 3 zich in Londen zou gaan afspelen, samen met nieuws over een mogelijke nieuwe Assassin’s Creed. Dit gerucht werd echter verschrikkelijk snel de kop in gedrukt door Kotaku’s bloedeigen Jason Schreier met de legendarische woorden: Don’t think so. Wel opvallend was dat hij het toen specifiek had over de info over Assassin’s Creed, en nu weten we waarom hij dat deed.

A new patch for Watch Dogs 2 also dropped a major clue for Watch Dogs 3, telling the world that it would be set in London (which it is).

In Jason Schreiers artikel over een Assassin’s Creed-gerelateerde easter egg in The Division 2 viel de bovenstaande zin nogal op. De genoemde update is de nieuwste update voor Watch Dogs 2, waarin het einde subtiel is aangepast. Aan het einde van het spel hebben twee mysterieuze figuren een gesprek over het globaal ontstaan van diverse, nieuwe hackergroepen, waarna Google Maps opent en inzoomt op de Londense wijk Brixton. Jason Schreier meld even dat dit precies is wat we kunnen verwachten; Watch Dogs 3 speelt zich af in Londen.

Jason Schreier; hij lijkt een normale journalist maar achter de schermen stelt hij de wandaden van ontwikkelaars en uitgevers aan de tand. Lees hier over zijn laatste kritische artikel over de stress en crunch time bij Athem-ontwikkelaar BioWare.

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..