Way of the Hunter laat je vanaf 16 augustus jagen

Geplaatst: 27 juni om 11:20Aangepast: 27 juni om 11:20
Je kunt van alles vinden over jagen, maar digitaal doe je er in ieder geval geen levend wezen kwaad mee. Vanaf 16 augustus kun je dan ook los met Way of the Hunter!

Dat hebben uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Nine Rocks Games aangekondigd. Het spel verschijnt op die datum op Steam, Epic Games Store, GOG, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Er komt een standaard editie te koop voor 39,99 euro. Mensen die het spel nu alvast reserveren ontvangen op release de Hunter's Pack, met daarin drie cosmetische items. Ook komt er een Elite Edition van 54,99 euro. Daarin zit een seizoenspas, waarmee na release twee nieuwe regio worden toegevoegd.

In Way of the Hunter besturen spelers een ervaren jager die de jaaghut van zijn grootvader heeft overgenomen en de familietraditie van het verkopen van vlees van hoge kwaliteit wil voortzetten.

De game bevat op release twee grote open gebieden - eentje in de Verenigde Staten en eentje in Europa - die elk zo'n 140 vierkante kilometer beslaan. Beide gebieden bevatten een gesimuleerd ecosysteem bestaande uit wilde dieren. De game bevat tevens co-op-multiplayer zodat spelers samen op jacht kunnen gaan.

Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..